Baby Cotton for Set Baby Shower – Dress, Bonnet & Mitten

Assalam & Salam sejahtera.. gambar lama lah ya saya update.. sesekali duduk depan laptop.. boleh la masukkan gambar..

Di atas set hadiah untuk bayi baru lahir. Untuk anak sendiri pun apa salahnya. Diperbuat dari benang kapas.. sangat lembut dan sejuk. Yang penting tidak berpeluh jika bayi memakainya.. Lagi sekarang cuaca tidak menentu.

Lagi comel jika pakai waktu majlis cukur jambul. Lain dari yang lain…

 

 

Hasil kaitan kali ini ‘ready stock’. Ada 1 set saja.. Jika ada yang berminat mahu segera boleh hantarkan e-mail kepada saya pnfizan@sew-addict.com

Sekali sudah terjual, lepas tu jika ada yang berminat kena tunggu giliran lah ya.. buat masa ni tempahan sudah penuh.. Lagi dengan kaki sakit ni, tak terlayan rasanya e-mail yang di hantar.. Minta maaf jika saya lambat reply ya…

 

Cute kan? Melihat dress ini rasa macam nak beranak kecil saja hahah… ya la, masa dorang kecil saya tak sempat buat pun.. asik membeli saja lah… dah besar ni, lagi la tak sempat nak buatkan… serba salah jadinya..

Baik, jika ada yang berminat nak beli loose pun boleh. E-mail saja k…