Corsage Flower FOR SALE! (SOLD)

 

 

 

Saja nak iklan…. saya ada siapkan beberapa brooch/corsage untuk di jual… bukan apa, ada yang buat permintaan…. saiz setiap satu 6 cm.. ada daun…kemasan pearl dan juga butang… Belakang di kait dan di jahit kemas. Insya-Allah tahan lama ye…. Ini dah 2nd batch saya kait… ada lagi belakang tabir punye order untuk di kirimkan ke Korea….

Brooch ni selingan masa lapang je. Tidak lah saya nak kait satu benda je.. mengantuk …. jadi nak hilangkan lenguh lenguh..nak hilangkan mengantuk saya kait benda lain juga….

Harga bergantung design dan jenis benang..beli 10 unit saya kali less lagi ye…. (email : pnfizan@hotmail.com)

 

Untuk belian boleh masuk ke onlineshop saya http://sew-addict.com/onlineshop/index.php?route=product/category&path=25_31

Corsage Brooch

image

Assalamualaikum & salam sejahtera..

Selamat hari raya maaf zahir dan batin buat semua pengunjung blog Sew Addict.

Bercuti seminggu berhari raya, jarum dan benang tetap saya bawa. Cuma tiada masa pula hendak mengait. Sebaik tiba di rumah selepas berhari raya.. saya ‘memanaskan enjin’ dengan mengait bunga ros dan dijadikan korsage/keronsang.

image

Menggunakan benang import  yang berwarna warni inilah hasilnya…

image

Ada juga yang saya guna benang halus. Maka terhasillah crochet lace rose. Sangat unik dan kemas..

image

image

image

image

image

Warna-warna ceria pun terhasil. Berukuran dalam 2 inci setiap satu…

image

image

Harga yang ditawarkan sangat berpatutan untuk setiap unit simple rose corsage ni. Alhamdulillah ada yang borong semua sekaligus semalam sebaik saya iklankan di Instagram.

Corsage ini pastinya hanya satu dalam dunia. Walaupun akan terhasil lagi nanti, pastinya ia tetap tidak sama seperti yang ini. Pasti menarik perhatian rakan rakan anda kerana tidak akan ditemui di mana-mana lokasi lain.

Saya sudah pakainya semasa hari lebaran.. ramai pula bertanyakan di mana saya dapatkan corsage tu.. hehe

Jika anda berminat boleh request atau nantikan ready stock. Tapi saya tidak jamin akan sentiasa ada kerana sudah ada yang ingin menjadi pengedar corsage ini. Insya-Allah akan datang corsage saya akan tampil dengan bentuk yang lebih menarik berbanding yang simple ini….

Sebarang soalan ajukan kepada pnfizan@hotmail.com