Crochet Flower Puff

 

Assalamualaikum… wah!! rasa seronok.. kerana berjaya mencipta diagram sendiri.. Actually bertahun-tahun saya belajar sendiri buat diagram ni.. dua menjak ni je malas mahu on laptop… tiba-tiba termimpi cara-cara buatnya.. entah, datang dalam mimpi..tidur tak lena… macam tu la… Alhamdulillah, bangun subuh ni saya terus on laptop sebelum kejutkan anak-anak sekolah.

 

NAH!!! ini lah hasilnya. Biar pun tak cantik mana..janji ADA!

 

So, buat pertama kali ini… saya berikan secara PERCUMA peten Flower Puff ini kepada semua yang mahu lah. Tak mahu tak apa.. Rasa dalam nenek google pun banyak. Cuma yang istimewanya, diagram ini Fizan Wan Pani yang buat YEY!!!

 

Download PDF : puff crochet

 

Selamat mencuba!