Bedung Bayi & Barut Tempahan Normie

Barut Normie

 

Assalamualaikum.. lama tak update blog.. nampaknya spam komen dah banyak… pandai betul dorang spam.. tulisan cina pulak tu..

 

Ok, alhamdulillah tempahan barut bayi & barut tetap ada.. lama tak menjahit.. tak sempat dengan order mengait (crochet) yang banyak.. sekarang dah lapang sikit.. boleh dah menjahit.. seronok rasa… dapat lah rehatkan tangan sekejap dari mengait.. dah lenguh tangan ni asik menghayun jarum saja.. naik urat dah di lengan… bila la nak pergi mengurut….

 

Baru sekejap tadi saya siapkan menjahit barut & bedung ini… pilihan fabrik kartun dan kotak-kotak di buat oleh Pn Normie sendiri.. kami berbincang di Fb Messenger saja.. cepat dan pantas..ihiks..

 

Tapi, jika anda berminat untuk membuat belian boleh layari website online saya http://sew-addict.com/shop/index.php?cPath=21&osCsid=a3a47d6e4cb64c62a9792441dc5d6e92

juga boleh layari page facebook saya https://www.facebook.com/media/set/?set=a.544549305568417.1073741831.184254034931281

sebarang persoalan boleh e-mail : pnfizan@hotmail.com atau whatsapps saya ok…tqvm