Kopiah Kait Nama anak, bapa & set Sneakers Booties – Ammar & ayahandanya (Grey & blue)

DSC_0016-ammar

 

Tempahan set kopiah ayah & anak ini beserta Sneakers Booties sekali adalah dari salah seorang pelanggan saya di whatsapps. Rona kelabu muda dan biru firus.. Nampaknya ramai yang tertarik dengan kombinasi warna ini… ada lah 2-3 order dah masuk selepas saya upload gambar ini.. saya ambil sikit je order untuk raya kali ni.. saya nk tumpukan pada keluarga, puasa, terawih & persediaan raya.. malas nk rushing & stress.. sembahyang pun tak kusyuk… ermm

 

Kopiah berkait nama untuk Ammar dan untuk bapanya tiada nama..
DSC_0018-booties

DSC_0017-booties

 

Sneakers Booties untuk Ammar… 🙂

 

Jika ada yang berminat untuk membuat tempahan, serius nak tempah.. boleh bayar deposit or full payment (erm org kata, kalau nk tengok-tengok handmade tu boleh lah… tp jgn sampai tangan menggatal nk bertanya konon nk tempah, tp lepas tu senyap pula.. kebelakangan ni menjadi jadi pulak backout.. alahai, harga saya ni kita berbaloi dengan hasil.. kalau nk murah-murah, saya boleh buatkan yang bajet bajet macam peten mak mak korang dulu tu la ek..yg tak berapa nk lawa..tak berapa nk up to date punya peten..bukan peten mcm dlm web saya ni lah ek… ha yg tu boleh la dapat harga rm10 sepasang..hihi mau???.. kalau nk macam peten dlm web ni kena lah bayar harga yg saya tetapkan.. kerana nk buat satu satu tu bukan lah senang.. sedangkan menjahit baju budak pun sekarang RM40! ni pula nk mengait dari sehelai benang jadi sepasang kasut kan…..) ok sila baca Terma & Syarat ini dahulu sebelum buat tempahan ya

http://www.facebook.com/notes/sew-addict-handmade-by-fizan/syarat-cara-membuat-tempahan/540075902682424?refid=17

2 thoughts on “Kopiah Kait Nama anak, bapa & set Sneakers Booties – Ammar & ayahandanya (Grey & blue)

  1. Salam puan… Ingin bertanya jikalau masih boleh membuat tempahan lagi untuk hari raya qurban ini…
    Set anak &bapa
    Ukur lilit kepala anak 37.5 cm
    Ukur lilit kepala bapa 21 1/5
    Ukur lilit kasut baby 10
    Whatsapp sy 0102388436 munir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *