Buku Seni Variasi Crochet by Pn Fizan Wan Pani sudah siap!!!

image

 

Promo telah di buat oleh Group Buku Karangkraf di wall page facebook mereka. In Shaa Allah dalam tahun depan baru akan di pasarkan di toko buku berhampiran…

Sedikit sebanyak saya berasa bangga juga.. Hasil penat lelah selama bertahun, dapat juga di luahkan dengan kelahiran sebuah buku sendiri..

terima Kasih kepada Kumpulan Karangkraf kerana memberi peluang kepada saya..

Harga hanya Rm23.

Murah sangat kalau dibandingkan dengan buku pasaran antarabangsa.. Semua lengkap di dalam..dari step by step.. penerangan dan diagram!

Nantikan….

4 thoughts on “Buku Seni Variasi Crochet by Pn Fizan Wan Pani sudah siap!!!

  1. Saya dah beli & sgt suka kn nye….just…..ssh nk dpt jarum yg mcm dlm pic tu…dah survey kedai kt cni xde jarum tu…limit cume jarum yg jenama tulip n rose je…so nk dpt kn saiz a bit large ssh…..

  2. Owh.. akak ke penulisnya. Saya dah beli dan berjaya ber-crochet berkat panduan step by step dari buku tu. Senang nak faham, detail dan clean.. CIk Abang pun start ber-crochet dah. HAri2 dia belek buku tu.. 😀

    Sekarang baru pandai buat 2 jenis teknik, iaitu single crochet dan double crochet.
    Cuma tau buat segi empat je, try buat bulat masih tak menjadi..

    Terima kasih atas ilmu tu.. ^^

  3. Hai saya nak beli buku panduan tu dan jarumnya sekali..juga benangnya kalau ada….
    baru belajar nak mengait ni.
    Buku seni variasi crochet.

    terima kasih

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *